Inloggen
Welkom Welkom op de site van de Dutch Field Marketing Association (DFMA). DFMA is de branchevereniging voor bedrijven die zich bewegen in de Nederlandse field marketing industrie. Op deze website leest u wat wij voor u kunnen betekenen.
Codes DFMA staat voor zelfregulering van de sector fieldmarketing. De bedrijven die in DFMA verenigd zijn hebben collectieve afspraken gemaakt op het gebied van o.a. kwaliteit, wetgeving en uniformiteit in offertes. Lees meer hierover onder ‘codes’.

DFMA Nieuwsbrief

Laat uw naam en email achter en ontvang de laatste nieuwtjes rondom DFMA en haar leden

Agenda

Win een PSfm fieldmarketing concept twv € 4.500,- met de allereerste Nederlandse GEO Layar prijsvraag!


Promotional Solutions heet nu PSfm. In de afgelopen 16 jaar is een indrukwekkend track record aangelegd van A-merken, acties en awards. Maar die organisatie uit 1996, die is er niet meer. PSfm stopt niet bij een sampling campagne of productdemonstraties. Met een compleet pakket aan diensten is PSfm een strategische partner voor 100% merkbeleving. Met altijd een meetbaar resultaat. Deze ontwikkeling maakt dat de oude naam en huisstijl niet meer past. Met een unieke GEO Layar based prijsvraag is de kick?off van de nieuwe naam van een van Nederlands grootste fieldmarketing organisaties van start gegaan. In samenwerking met Layar en strategisch communicatiebureau Limebizz is een interactieve en unieke manier gevonden om de nieuwe naam door middel van deze applicatie te introduceren. De allereerste Nederlandse GEO Layar prijsvraag is een feit.

 

PSfm, 100% Fieldmarketing

De nieuwe huisstijl staat symbool voor de groei van de afgelopen 16 jaar. Niet alleen van de organisatie, maar ook de ontwikkelingen op het gebied van fieldmarketing. Met social media, online toepassingen en massamarketing blijft de basis belangrijk. Die begint op locatie, in het veld. Het kruispunt van mensen en merken. PSfm zorgt voor continue kwaliteit, flexibiliteit en innovatie, ook erkend in de sector (winnaar 2011 Gold Award International Fieldmarketing BE Awards). De GEO based Layar functie, past dan ook als geen ander bij PSfm.

 

PSfm Fieldtrip

De introductie van de nieuwe naam is met Moleskine notitieboekjes gepresenteerd aan klanten en relaties. De Moleskines zijn voorzien van Layars. Wanneer met een Layar app de visuals gescand worden, opent een interactieve PSfm Fieldtrip met een heldere uiteenzetting over fieldmarketing. Uniek is dat met de Layar toepassing ook een GEO Layar spel opent. Met het spelen van het spel maken de deelnemers kans op een PSfm fieldmarketing concept twv € 4.500,?! Twee totaalconcepten staan in de rij om verloot te worden onder de deelnemers.

 

PSfm, 100% Fieldmarketing.

Heeft u vragen

Bel mij terug

(0315) 641 151

Fax: (0315) 641 154

DFMA secretariaat | Postbus 324 | 7000 AH | Doetinchem