Inloggen
Welkom Welkom op de site van de Dutch Field Marketing Association (DFMA). DFMA is de branchevereniging voor bedrijven die zich bewegen in de Nederlandse field marketing industrie. Op deze website leest u wat wij voor u kunnen betekenen.
Codes DFMA staat voor zelfregulering van de sector fieldmarketing. De bedrijven die in DFMA verenigd zijn hebben collectieve afspraken gemaakt op het gebied van o.a. kwaliteit, wetgeving en uniformiteit in offertes. Lees meer hierover onder ‘codes’.

DFMA Nieuwsbrief

Laat uw naam en email achter en ontvang de laatste nieuwtjes rondom DFMA en haar leden

Agenda

Outsourcen Visual Merchandising SPORT 2000 Nederland BV


 

SPORT 2000 Nederland BV heeft per 1 juli jl. haar Visual Merchandising team ge-outscourced. Na een lang en zorgvuldig traject is er gekozen voor P&R Visual Merchandising B.V., DFMA lid en gevestigd te Hedel, een bedrijf dat al jaren binnen een aantal grote retail organisaties Visual merchandising in heel Nederland met een hoge kwaliteit verzorgt.


Waarom is Visual merchandising ge-outsourced?

SPORT 2000 Nederland BV en haar ondernemers winnen hiermee flexibiliteit en efficiëntie. Het team van Visual merchandisers wordt hierdoor vergroot van 5 naar 19 merchandisers. Hierdoor kan sneller en vaker een opdracht uitgevoerd worden en adequaat op de vraag uit de markt worden ingespeeld. Daarnaast haalt SPORT 2000 Nederland BV extra maar ook bredere expertise binnen waardoor de ook service naar de ondernemers wordt vergroot.


De teamleden die in dienst waren bij SPORT 2000 Nederland BV zijn per 1 juli jl. in dienst getreden bij P&R Visual Merchandising B.V. De afspraak is dat de teamleden blijvend worden ingezet ten behoeve van de ondernemers van SPORT 2000 Nederland BV. Zo houdt de ondernemer het bekende gezicht en de service die hij gewend was. Wanneer een marketingcampagne groot is of snel zal moeten worden uitgevoerd zullen er andere merchandisers bijspringen. Deze zijn de afgelopen maanden al ingewerkt door de SPORT 2000 Nederland BV merchandisers bij de verschillende ondernemers.


Er verandert voor de ondernemers dus vrijwel niets. De kwaliteit van het Visual merchandising blijft op het hoge niveau dat de ondernemer gewend is van SPORT 2000 Nederland BV en de gezichten blijven ook hetzelfde. Wel wint de ondernemer aan flexibiliteit, efficiëntie en bredere expertise.


Uitgangspunt is de samenwerking om te zetten in een constructief partnership waarmee door de combinatie van marketing en beleving de klant maximaal kan worden bediend en de ondernemers optimaal kunnen worden ondersteund.

Heeft u vragen

Bel mij terug

(0315) 641 151

Fax: (0315) 641 154

DFMA secretariaat | Postbus 324 | 7000 AH | Doetinchem