Inloggen
Welkom Welkom op de site van de Dutch Field Marketing Association (DFMA). DFMA is de branchevereniging voor bedrijven die zich bewegen in de Nederlandse field marketing industrie. Op deze website leest u wat wij voor u kunnen betekenen.
Codes DFMA staat voor zelfregulering van de sector fieldmarketing. De bedrijven die in DFMA verenigd zijn hebben collectieve afspraken gemaakt op het gebied van o.a. kwaliteit, wetgeving en uniformiteit in offertes. Lees meer hierover onder ‘codes’.

DFMA Nieuwsbrief

Laat uw naam en email achter en ontvang de laatste nieuwtjes rondom DFMA en haar leden

Agenda

Procter & Gamble buitendienst heeft vanaf nu een Eco-wagenpark


De Mégane Hatchback ECO² diesel in combinatie met de nieuwe ENERGY dCi 110 Stop & Start motor is de nieuwe auto waar het volledige P&G team mee rijdt.

 

Voor het uitoefenen van het werk worden er dagelijks vele kilometers gemaakt. Als team van P&G is er dan ook een bewuste keuze gemaakt voor deze milieuvriendelijke auto.

 

Naast een groen wagenpark voor het gehele P&G team gaat het DRUG team hierin nog een stap verder. Papieren orders, papieren presentaties & kladbokken zijn uit den bozen. Alles gebeurd via “one touch” op de tablets waar het team mee is voorzien. Op deze manier gaan we mee met de tijd en besparen we tegelijkertijd ook vele bomen per jaar.

 

Door bovenstaande en andere duurzame & milieubewuste keuzes durven wij te zeggen, wij zijn het GREEN team van P&G. We staan altijd open voor nieuwe groene(re) methodes en zowel op kantoor als op de weg oefenen we onze werk zo duurzaam mogelijk uit.

 

Heeft u vragen

Bel mij terug

(0315) 641 151

Fax: (0315) 641 154

DFMA secretariaat | Postbus 324 | 7000 AH | Doetinchem