Inloggen
Welkom Welkom op de site van de Dutch Field Marketing Association (DFMA). DFMA is de branchevereniging voor bedrijven die zich bewegen in de Nederlandse field marketing industrie. Op deze website leest u wat wij voor u kunnen betekenen.
Codes DFMA staat voor zelfregulering van de sector fieldmarketing. De bedrijven die in DFMA verenigd zijn hebben collectieve afspraken gemaakt op het gebied van o.a. kwaliteit, wetgeving en uniformiteit in offertes. Lees meer hierover onder ‘codes’.

DFMA Nieuwsbrief

Laat uw naam en email achter en ontvang de laatste nieuwtjes rondom DFMA en haar leden

Agenda

Insight Driven Sales


Sinds 1996 is CPM actief in Nederland en heeft in die jaren een enorme hoeveelheid praktische ervaring opgedaan die succesvol is gebruikt voor bestaande en nieuwe klanten. CPM gaat nu een stap verder door deze praktische kennis te combineren met beschikbare klanten- en markt data. Hiervoor heeft CPM begin 2012 geïnvesteerd in een Insight Manager en een Data Analist. Afhankelijk van het soort activiteit worden beiden in een vroeg stadium betrokken bij nieuwe projecten. Tevens worden bestaande projecten onder de loep genomen en waar nodig aangescherpt.

 

Insight Driven Sales, het platform waar data en praktijk elkaar versterken, is één van de investeringen waarmee CPM zich verder onderscheidt in de markt.

Heeft u vragen

Bel mij terug

(0315) 641 151

Fax: (0315) 641 154

DFMA secretariaat | Postbus 324 | 7000 AH | Doetinchem