Inloggen
Welkom Welkom op de site van de Dutch Field Marketing Association (DFMA). DFMA is de branchevereniging voor bedrijven die zich bewegen in de Nederlandse field marketing industrie. Op deze website leest u wat wij voor u kunnen betekenen.
Codes DFMA staat voor zelfregulering van de sector fieldmarketing. De bedrijven die in DFMA verenigd zijn hebben collectieve afspraken gemaakt op het gebied van o.a. kwaliteit, wetgeving en uniformiteit in offertes. Lees meer hierover onder ‘codes’.

DFMA Nieuwsbrief

Laat uw naam en email achter en ontvang de laatste nieuwtjes rondom DFMA en haar leden

Agenda

Vierdaagsefeesten sluit exclusieve samenwerkingsovereenkomst met Promomarketingbureau Opvallers


Stichting Vierdaagsefeesten Nijmegen heeft deze maand een exclusieve samenwerkingsovereenkomst gesloten met Promomarketingbureau Opvallers. Samen gaan zij de coördinatie op zich nemen van merkactivaties tijdens de Vierdaagsefeesten, het grootste evenement van Nederland.

 

De Nijmeegse binnenstad wordt van 14 t/m 20 juli 2012 omgetoverd tot één groot openluchtpodium en zeven dagen en nachten lang is er feest. In 2011 kwamen ruim 1,3 miljoen bezoekers naar de oudste stad van Nederland om daar te genieten van de Vierdaagsefeesten. Met de nieuwe uiting ‘The party of the year’, bieden zij een veelzijdigheid aan optredens, horecapunten en merkactivaties. Opvallers is vanaf heden verantwoordelijk voor de merkactivaties, wat inhoudt dat het gehele plaatsingstraject via dit opvallende bureau loopt. De plaatsing van podia en horeca blijft gewoon in handen van de Stichting Vierdaagsefeesten.

 

Unieke samenwerking

Teddy Vrijmoet, directeur van de Vierdaagsefeesten, verheugt zich op de samenwerking. Zij vertelt: “De afgelopen jaren hebben wij de activaties van merken zelf geplaatst in de stad. Als je dan merkt dat er een sterk toenemende belangstelling is ga je toch op zoek naar een stuk expertise die kan helpen de volgende, professionele stap te nemen op weg naar de toekomst: die vonden we bij Promomarketingbureau Opvallers.” De organisatie van de Vierdaagsefeesten is een echte projectorganisatie. “Wij werken met een team van 5 professionals die het hele jaar bezig zijn om dit grootste evenement van Nederland neer te zetten. Kennis en kunde op een aantal vakgebieden zoeken we in de samenwerking met aantrekkelijke partners. De match die we nu maken met Opvallers voelt goed en we kijken uit naar een prima editie 2012.”

 

Opvallers

Opvallers is al ruim tien jaar actief in de wereld van merkactivaties, outdoor en indoor sampling, evenementenpromoties, hospitality en guerrilla marketing. Het bureau geldt als één van de promomarketingspecialisten van Nederland, waarbij bekende merken als Vrumona, Kraft Foods, Unilever, Specsavers en Bavaria zijn aangesloten. Met opvallende activaties wist Opvallers drie jaar achter elkaar in 2008, 2010 en in 2011 te scoren tijdens de DFMA Awards. Mede-eigenaar Stephan Kwast zegt het volgende over de unieke samenwerking: ”Opvallers is verheugd zich te mogen binden aan het evenement met de meeste bezoekers van Nederland. Deze samenwerking met de Vierdaagsefeesten biedt klanten de ultieme mogelijkheid om het maximale uit hun activatie te halen. Het liefst schuiven wij in de conceptfase bij onze klanten aan en combineren aan de tekentafel graag onze creativiteit met onze expertise om de campagnes te toetsen op praktische uitvoerbaarheid. Vooral dit laatste is nu optimaal mogelijk gezien de intensieve samenwerking die we zijn aangegaan met de Stichting Vierdaagsefeesten.”

 

De diversiteit aan publiek, bestaande uit ruim 1,3 miljoen bezoekers van alle leeftijdscategorieën, moet volgens Stephan één van de belangrijkste redenen zijn voor merken om een activatie uit te voeren op dit landelijke evenement. “Het is voor ieder wat wils, jong en oud en het is een unieke samenkomst in de oudste stad van Nederland. We zijn verheugd met deze unieke samenwerking en gaan met ons team de komende maanden opvallende activaties ontwikkelen!”

 

Wilt u zich aanmelden voor deelname aan de Vierdaagsefeesten?

Op www.opvallers.nl/vierdaagsefeesten is meer informatie te vinden over de activatiemogelijkheden. Via vierdaagsefeesten@opvallers.nl en 0493-327030 kunnen merken en bureaus contact opnemen en hun plekje bemachtigen voor de Vierdaagsefeesten. Voor alle overige verpachtingen kan net zoals voorgaande jaren contact worden opgenomen met Mark Prinsen van de Stichting Vierdaagsefeesten Nijmegen via Mark Prinsen, Vierdaagsefeesten en 024-3233163.

Heeft u vragen

Bel mij terug

(0315) 641 151

Fax: (0315) 641 154

DFMA secretariaat | Postbus 324 | 7000 AH | Doetinchem