Inloggen
Welkom Welkom op de site van de Dutch Field Marketing Association (DFMA). DFMA is de branchevereniging voor bedrijven die zich bewegen in de Nederlandse field marketing industrie. Op deze website leest u wat wij voor u kunnen betekenen.
Codes DFMA staat voor zelfregulering van de sector fieldmarketing. De bedrijven die in DFMA verenigd zijn hebben collectieve afspraken gemaakt op het gebied van o.a. kwaliteit, wetgeving en uniformiteit in offertes. Lees meer hierover onder ‘codes’.

DFMA Nieuwsbrief

Laat uw naam en email achter en ontvang de laatste nieuwtjes rondom DFMA en haar leden

Agenda

Smaak van Unox biologische soep overtuigt Nederland


Tweede ronde proeverijen volgt op succesvolle eerste: bijna driekwart ging over tot aankoop

 

Vanaf deze week kunnen supermarktbezoekers in Nederland weer proeven van Unox biologische soep in zak. Unox wil consumenten daarmee de onovertroffen rijke smaak van de nieuwe biologische soepvarianten laten ervaren. Dat die smaak overtuigt, bewezen eerdere proeverijen dit jaar. Toen ging bijna driekwart van de testers over tot aankoop. Demonstratieteams van Boost, uitgerust als echte biologische boeren, verzorgen de proeverijen.

 

Unox introduceerde dit najaar biologische soep in zak en zette daarmee een volgende stap in de Eerlijk is Heerlijk-campagne van het merk. Unox houdt al zijn producten tegen het licht en vervangt waar mogelijk kunstmatige toevoegingen door meer natuurlijke ingrediënten.

 

De lancering van de biologische soepen eerder dit jaar ging vergezeld van een uitgebreide campagne waarin Unox de rechtstreekse natuurlijke herkomst van de ingrediënten en de lekkere smaak benadrukte. Behalve de proefsessies organiseerde Unox een spontane biologische markt in Amersfoort, met moestuin en Unox-telers. Daarnaast onderzocht het merk de Groente-Groei-kennis van de Nederlanders met de gelijknamige Test op www.unoxbiologisch.nl. Zo brengt Unox consumenten in contact met het goede van de natuur.

 

Afgelopen weekend ging de nieuwe ronde van start in 32 supermarkten. De soep is nog tot en met 19 december te proeven op vrijdagen en zaterdagen in winkels in heel Nederland.

Heeft u vragen

Bel mij terug

(0315) 641 151

Fax: (0315) 641 154

DFMA secretariaat | Postbus 324 | 7000 AH | Doetinchem