Inloggen
Welkom Welkom op de site van de Dutch Field Marketing Association (DFMA). DFMA is de branchevereniging voor bedrijven die zich bewegen in de Nederlandse field marketing industrie. Op deze website leest u wat wij voor u kunnen betekenen.
Codes DFMA staat voor zelfregulering van de sector fieldmarketing. De bedrijven die in DFMA verenigd zijn hebben collectieve afspraken gemaakt op het gebied van o.a. kwaliteit, wetgeving en uniformiteit in offertes. Lees meer hierover onder ‘codes’.

DFMA Nieuwsbrief

Laat uw naam en email achter en ontvang de laatste nieuwtjes rondom DFMA en haar leden

Agenda

Boost laat shoppers kennismaken met Campina Boerenland


Boost laat shoppers in Nederland kennismaken met de heerlijke en natuurlijke zuivel van Campina Boerenland. Negen weken lang zijn promotieteams te vinden in supermarkten en winkelcentra in het hele land. Consumenten kunnen ter plekke Campina Boerenland proeven. Wie overgaat tot aanschaf, kan daarnaast gebruik maken van een speciale actie om een tweede pak gratis te krijgen.

 

Campina Boerenland is een assortiment eerlijke en verse zuivelproducten bereid met 100% natuurlijke ingrediënten. De categorie groeit ieder jaar binnen het segment dagelijkse zuivel. Campina Boerenland wordt van begin tot eind met zorg en aandacht bereid en smaakt als ambachtelijke zuivel.

 

‘Campina Boerenland dankt zijn rijke, volle smaak aan de authentieke boerenreceptuur en 100% natuurlijke ingrediënten’, zegt Monique Roex-Kouwenhoven, Brand Group Manager bij Campina. ‘Om deze unieke propositie te ondersteunen laten we de consumenten graag zelf proeven. De eerste resultaten van de nearstore sampling activiteiten zijn veelbelovend. Wij ontvangen veel positieve feed back van consumenten en in de omliggende winkels vliegen de Campina Boerenland producten de winkel uit.’

 

Boerenland kreeg onlangs een nieuwe verpakking. Campina ondersteunt die met een marketingcampagne. Omdat de heerlijk rijke, volle smaak een onderscheidend element is in de productpropositie zijn instore proeverijen een belangrijk onderdeel van de campagne die verder bestaat uit een prijspromotie en zichtbaarheid op radio, in print en outdoor.

 

Boost neemt het gehele instore traject voor zijn rekening. Om de ambachtelijke smaak te benadrukken, bevat de setting traditionele elementen zoals hooibalen en melkbussen. De actie loopt nog tot medio december.

Heeft u vragen

Bel mij terug

(0315) 641 151

Fax: (0315) 641 154

DFMA secretariaat | Postbus 324 | 7000 AH | Doetinchem