Inloggen
Welkom Welkom op de site van de Dutch Field Marketing Association (DFMA). DFMA is de branchevereniging voor bedrijven die zich bewegen in de Nederlandse field marketing industrie. Op deze website leest u wat wij voor u kunnen betekenen.
Codes DFMA staat voor zelfregulering van de sector fieldmarketing. De bedrijven die in DFMA verenigd zijn hebben collectieve afspraken gemaakt op het gebied van o.a. kwaliteit, wetgeving en uniformiteit in offertes. Lees meer hierover onder ‘codes’.

DFMA Nieuwsbrief

Laat uw naam en email achter en ontvang de laatste nieuwtjes rondom DFMA en haar leden

Agenda

Brabant Veilig Voorlichtingsteam brengt licht en veiligheid in donkere dagen


Binnenkort breken de donkere herfst- en winterdagen weer aan. Het is dus weer de hoogste tijd om aandacht te vragen voor het gebruik van fietsverlichting. Dat gebeurt op landelijk én op regionaal niveau van 2 november tot en met 15 januari. De provincie Noord-Brabant geeft daaraan in november een ludieke invulling en schakelt daarvoor het Brabant Veilig Voorlichtingsteam in.

 

Goede zichtbaarheid is erg belangrijk voor fietsers, zeker in het donker. Goede en werkende fietslampen kunnen ongelukken voorkomen. Er zijn nog teveel mensen die het belang daarvan onderschatten. Het Brabant Veilig Voorlichtingsteam wil daarin graag verandering brengen.

 

Speciale campagne

Het Brabant Veilig Voorlichtingsteam is een initiatief van de provincie Noord-Brabant om verkeersveiligheid onder de aandacht te brengen bij de inwoners van Noord-Brabant. De provincie werkt daarin samen met onder meer gemeenten, politiekorpsen, Veilig Verkeer Nederland en de Boost Group. Het team heeft een speciale campagne ontwikkeld die loopt tijdens de regionale fietsverlichtingsactie. De teamleden bezoeken op verlichte fietsen met lichtgevende kleding diverse steden om op een originele manier voorlichting te geven het thema.

 

 

Dat gebeurt op/in:

31 oktober, Havenplein, Helmond

2 november, St. Willibrord Gymnasium, Deurne

12 november, centrum, Oss

14 november, Glow, Eindhoven

 

Voor meer informatie over het Brabant Veilig Voorlichtingsteam en een compleet overzicht van de inzetten van het team, kijk op: www.veiligverkeerbrabant.nl.

Heeft u vragen

Bel mij terug

(0315) 641 151

Fax: (0315) 641 154

DFMA secretariaat | Postbus 324 | 7000 AH | Doetinchem