Inloggen
Welkom Welkom op de site van de Dutch Field Marketing Association (DFMA). DFMA is de branchevereniging voor bedrijven die zich bewegen in de Nederlandse field marketing industrie. Op deze website leest u wat wij voor u kunnen betekenen.
Codes DFMA staat voor zelfregulering van de sector fieldmarketing. De bedrijven die in DFMA verenigd zijn hebben collectieve afspraken gemaakt op het gebied van o.a. kwaliteit, wetgeving en uniformiteit in offertes. Lees meer hierover onder ‘codes’.

DFMA Nieuwsbrief

Laat uw naam en email achter en ontvang de laatste nieuwtjes rondom DFMA en haar leden

Agenda

Nieuw!


2008: een nieuw jaar met nieuwe mogelijkheden!

Fysiek groeiden wij uit ons jasje, dit betekent dat we in februari met een lach en een traan ons huidige pand achter ons hebben gelaten om ons op een fantastische nieuwe locatie te nestelen. En bij een nieuwe huisvesting hoort een frisse vernieuwde huisstijl. Wij tonen jullie met gepaste trots een ander logo en een vernieuwde site. Zo krijgt het vernieuwde Caring steeds meer gestalte, maar we blijven uiteraard trouw aan onze kernwaarden: goede service met topmedewerkers.

Nieuwsgierig? www.caring.nl

We care

Take care

Heeft u vragen

Bel mij terug

(0315) 641 151

Fax: (0315) 641 154

DFMA secretariaat | Postbus 324 | 7000 AH | Doetinchem