Inloggen
Welkom Welkom op de site van de Dutch Field Marketing Association (DFMA). DFMA is de branchevereniging voor bedrijven die zich bewegen in de Nederlandse field marketing industrie. Op deze website leest u wat wij voor u kunnen betekenen.
Codes DFMA staat voor zelfregulering van de sector fieldmarketing. De bedrijven die in DFMA verenigd zijn hebben collectieve afspraken gemaakt op het gebied van o.a. kwaliteit, wetgeving en uniformiteit in offertes. Lees meer hierover onder ‘codes’.

Agenda

DFMA Nieuwsbrief

Laat uw naam en email achter en ontvang de laatste nieuwtjes rondom DFMA en haar leden
DFMA Ledenoverzicht

  »  PSfm BV100% Fieldmarketing.

Wij geloven dat in het veld, op locatie A-merken groeien. Door de ontmoeting tussen merk en mens, creëren we een stuk merkbeleving. Én bijbehorend koopgedrag.

 

PSfm staat voor innovatie, kwaliteit en flexibiliteit. Als full-service dienstverlener boosten we verkoop, beleving en zichtbaarheid van producten. In het veld en daarbuiten. Met een team van ruim 1000 gemotiveerde (flex)medewerkers, is ons bereik groot.

 

Een enkele sampling activiteit, een promotour of een complete campagne? PSfm denkt en ontwikkelt als strategische partner graag met u mee. Onze kracht ligt in de ervaring van ons creatieve team. Ook op korte termijn kunnen we daardoor snel schakelen en meetbare resultaten leveren. Altijd.

 

                                                                                    PSfm BV
Schweitzerlaan 48
1187 JD Amstelveen

Telefoon020 - 426 03 00
Fax020 - 640 72 66
Emailinfo@psfm.nl
Websitewww.psfm.nl
Onze diensten:
- Sampling & Promotie
- Sales Support
- Merchandising
- Demonstraties
- Hospitality
- Mystery Shopping
- Auditing
- Ondersteunende Diensten
- Visual Merchandising

Win een PSfm fieldmarketing concept twv € 4.500,- met de allereerste Nederlandse GEO Layar prijsvraag!

Promotional Solutions heet nu PSfm. In de afgelopen 16 jaar is een indrukwekkend track record aangelegd van A-merken, acties en awards. Maar die organisatie uit 1996, die is er niet meer. PSfm stopt niet bij een sampling campagne of productdemonstraties. Met een compleet pakket aan diensten is PSfm een strategische partner voor 100% merkbeleving.
Lees verder

Heeft u vragen

Bel mij terug

(0315) 641 151

Fax: (0315) 641 154

DFMA secretariaat | Postbus 324 | 7000 AH | Doetinchem