Inloggen
Welkom Welkom op de site van de Dutch Field Marketing Association (DFMA). DFMA is de branchevereniging voor bedrijven die zich bewegen in de Nederlandse field marketing industrie. Op deze website leest u wat wij voor u kunnen betekenen.
Codes DFMA staat voor zelfregulering van de sector fieldmarketing. De bedrijven die in DFMA verenigd zijn hebben collectieve afspraken gemaakt op het gebied van o.a. kwaliteit, wetgeving en uniformiteit in offertes. Lees meer hierover onder ‘codes’.

Agenda

DFMA Nieuwsbrief

Laat uw naam en email achter en ontvang de laatste nieuwtjes rondom DFMA en haar leden
DFMA Ledenoverzicht

  »  BrandwiseWilt u dat uw merk echt gaat leven?

Actieve communicatie above the line is het antwoord. Een krachtig strategisch communicatiemiddel met hoge effectiviteit. Actieve communicatie bereikt en boeit mensen, brengt ze in beweging. Persoonlijk, verrassend, onderscheidend, impactvol. Sympathieke één-op-één communicatie die ongekende kansen biedt. Altijd trefzeker.

 

Zeer gerichte benadering

Brandwise benadert uw doelgroep zeer gericht. Met de juiste boodschap, op het juiste moment, op de juiste locatie. En met de juiste middelen en mensen.

 

Doeltreffende promoties

Brandwise denkt out of the box, met een pragmatische aanpak. Weten wat kan en werkt. Samen met u creëren we de juiste actie om uw merk tot leven te brengen. Zo realiseert Brandwise doeltreffende promoties. Met lef, passie en betrokkenheid.

 

Full service

Brandwise levert alle mogelijke field marketing diensten, denk daarbij ook aan mobiele billboards en guerrilla marketing. En heeft daarnaast een eigen uitgebreid wagenpark én uitgebreide in house productiefaciliteiten. Brandwise heeft dus alles in eigen hand!

 Brandwise
Bonnetstraat 37
6718 XN Ede

Telefoon088-7701000
Fax088-7701050
Emailbartjeroen@brandwisegroup.nl
Websitewww.brandwisegroup.nl
Onze diensten:
- Sampling & Promotie
- Merchandising
- Demonstraties
- Hospitality
- Mystery Shopping
- Ondersteunende Diensten

Heeft u vragen

Bel mij terug

(0315) 641 151

Fax: (0315) 641 154

DFMA secretariaat | Postbus 324 | 7000 AH | Doetinchem