Inloggen
Welkom Welkom op de site van de Dutch Field Marketing Association (DFMA). DFMA is de branchevereniging voor bedrijven die zich bewegen in de Nederlandse field marketing industrie. Op deze website leest u wat wij voor u kunnen betekenen.
Codes DFMA staat voor zelfregulering van de sector fieldmarketing. De bedrijven die in DFMA verenigd zijn hebben collectieve afspraken gemaakt op het gebied van o.a. kwaliteit, wetgeving en uniformiteit in offertes. Lees meer hierover onder ‘codes’.

Agenda

DFMA Nieuwsbrief

Laat uw naam en email achter en ontvang de laatste nieuwtjes rondom DFMA en haar leden
DFMA Ledenoverzicht

  »  Opvallers BVConsumenten krijgen meer dan 3.000 merkuitingen per dag op zich afgevuurd. Om als merk opgemerkt te worden moet je dus verder gaan dan alleen zichtbaar zijn. Je wilt opvallen. Mensen moeten je product kunnen voelen, ruiken en proeven. Je doelgroep moet het merk beleven. In vol ornaat. That's where we come in!

 

Opvallers bewijst dat keer op keer met onderscheidende creatieve concepten, een excellente executie en de beste merkambassadeurs. Opvallers creëert eerlijke aandacht voor merken en hun producten. Bij echte mensen, op echte locaties. Met een breinpositie bij de consument als resultaat. 'Rumour around the brand' noemen we dat!Opvallers BV
Fuutlaan 12
5613 AB Eindhoven

Telefoon040-7820010
Fax040-7820019
Emailinfo@opvallers.nl
Websitewww.opvallers.nl
Onze diensten:
- Sampling & Promotie
- Sales Support
- Merchandising
- Demonstraties
- Hospitality
- Ondersteunende Diensten

Vierdaagsefeesten sluit exclusieve samenwerkingsovereenkomst met Promomarketingbureau Opvallers

Stichting Vierdaagsefeesten Nijmegen heeft deze maand een exclusieve samenwerkingsovereenkomst gesloten met Promomarketingbureau Opvallers. Samen gaan zij de coördinatie op zich nemen van merkactivaties tijdens de Vierdaagsefeesten, het grootste evenement van Nederland.
Lees verder

Heeft u vragen

Bel mij terug

(0315) 641 151

Fax: (0315) 641 154

DFMA secretariaat | Postbus 324 | 7000 AH | Doetinchem