Inloggen
Welkom Welkom op de site van de Dutch Field Marketing Association (DFMA). DFMA is de branchevereniging voor bedrijven die zich bewegen in de Nederlandse field marketing industrie. Op deze website leest u wat wij voor u kunnen betekenen.
Codes DFMA staat voor zelfregulering van de sector fieldmarketing. De bedrijven die in DFMA verenigd zijn hebben collectieve afspraken gemaakt op het gebied van o.a. kwaliteit, wetgeving en uniformiteit in offertes. Lees meer hierover onder ‘codes’.

Agenda

DFMA Nieuwsbrief

Laat uw naam en email achter en ontvang de laatste nieuwtjes rondom DFMA en haar leden
DFMA Ledenoverzicht

  »  MOVEWat maakt live communicatie echt de moeite waard? Is de investering rendabel? Alleen gedragsverandering zorgt voor waardecreatie. Verandering van kennis of houding alleen is niet genoeg. Wat moeten mensen na een event, congres of activatie anders doen? Daar draait het om. En dàt beïnvloeden is onze passie.

 

Om mensen in beweging te brengen kijken we waar ze blij van worden. Maar ook wat ze tegenhoudt. Met Experience Marketing vergroten wij de betrokkenheid bij een product, dienst of bedrijf. Met een belevenis die aanspreekt op persoonlijk niveau zorgen we tijdens uw evenement voor een verandering in gevoel, denken of gedrag. En met die unieke aanpak in het combineren van top creativiteit en doelgericht naar meetbare resultaten toewerken bewijst MOVE de toegevoegde waarde van live communicatie.

 

                                        MOVE
Lange Herenstraat 14-16
2011 LH Haarlem

Telefoon023-5125588
Fax023-5125556
Emailinfo@howtomove.nl
Websitewww.howtomove.nl
Onze diensten:
- Sampling & Promotie
- Demonstraties
- Hospitality
- Mystery Shopping
- Auditing
- Ondersteunende Diensten

Heeft u vragen

Bel mij terug

(0315) 641 151

Fax: (0315) 641 154

DFMA secretariaat | Postbus 324 | 7000 AH | Doetinchem