Inloggen
Welkom Welkom op de site van de Dutch Field Marketing Association (DFMA). DFMA is de branchevereniging voor bedrijven die zich bewegen in de Nederlandse field marketing industrie. Op deze website leest u wat wij voor u kunnen betekenen.
Codes DFMA staat voor zelfregulering van de sector fieldmarketing. De bedrijven die in DFMA verenigd zijn hebben collectieve afspraken gemaakt op het gebied van o.a. kwaliteit, wetgeving en uniformiteit in offertes. Lees meer hierover onder ‘codes’.

Kwaliteitswaarborg

Kwaliteit is een van de peilers van de Dutch FieldMarketing Association. De leden van de DFMA dienen te voldoen aan strenge criteria om lid te worden. Als lid dienen zij zich te conformeren aan de gedragsregels van de DFMA. De aangesloten organisaties komen stipt alle verplichtingen na die zij als werkgever wettelijk hebben. Daarnaast investeren de DFMA leden veel in de opleiding van hun personeel.

 

Overdracht van vakkennis en het aanleren van presentatie - en communicatieve vaardigheden zijn van essentieel belang in de fieldmarketing branche. De DFMA bevordert de opleidingen aan de medewerkers van de aangesloten organisaties. Alleen dan kan de kwaliteit van dienstverlening nu en in de toekomst gewaarborgd blijven.

 

Dit kwaliteitsaspect komt ook naar voren in de uniforme offerte- en algemene leveringsvoorwaarden. Als opdrachtgever krijgt u altijd vooraf een schriftelijke offerte, waarin beschreven is op welke dienstverlening u kunt rekenen. De opbouw van het offertebedrag kenmerkt zich door volledige transparantie. Behalve de algemene leveringsvoorwaarden zullen ook de specifieke voorwaarden bijgevoegd worden, die van toepassing zijn op de opdracht waarvoor de offerte wordt uitgebracht. Zo bent u als opdrachtgevers verzekerd van een goede kwaliteit van dienstverlening.

Heeft u vragen

Bel mij terug

(0315) 641 151

Fax: (0315) 641 154

DFMA secretariaat | Postbus 324 | 7000 AH | Doetinchem