Inloggen
Welkom Welkom op de site van de Dutch Field Marketing Association (DFMA). DFMA is de branchevereniging voor bedrijven die zich bewegen in de Nederlandse field marketing industrie. Op deze website leest u wat wij voor u kunnen betekenen.
Codes DFMA staat voor zelfregulering van de sector fieldmarketing. De bedrijven die in DFMA verenigd zijn hebben collectieve afspraken gemaakt op het gebied van o.a. kwaliteit, wetgeving en uniformiteit in offertes. Lees meer hierover onder ‘codes’.

Klachtenregeling

Het contact met u als relatie verdient altijd de grootste zorg. Daar zijn de leden die zijn aangesloten bij de DFMA van overtuigd. Maar de dienstverlening aan uw relaties en prospects blijft mensenwerk en ondanks de zorg die aan alle opdrachten wordt besteed, kan er altijd iets mis gaan. Het fieldmarketingbureau dat u heeft ingeschakeld is bij klachten over de geleverde dienstverlening natuurlijk uw eerste aanspreekpunt. Mocht u er samen niet uitkomen dan kan de klachtenregeling van de DFMA nog uitkomst bieden.

 

Onderling hebben de aangesloten leden van de DFMA een reglement van samenwerking tot stand gebracht, die opdrachtgevers een extra garantie geeft op de dienstverlening waar zij recht op hebben. In geval van klachten kan er door de DFMA voor bemiddeling / mediation worden gezorgd. Als onderdeel van deze gedragsregels bestaat ook de mogelijkheid tot het inroepen van arbitrage. Uit deze onderlinge gedragsregels blijkt dat de DFMA leden altijd het belang van de klant voorop stellen.

Heeft u vragen

Bel mij terug

(0315) 641 151

Fax: (0315) 641 154

DFMA secretariaat | Postbus 324 | 7000 AH | Doetinchem