Inloggen
Welkom Welkom op de site van de Dutch Field Marketing Association (DFMA). DFMA is de branchevereniging voor bedrijven die zich bewegen in de Nederlandse field marketing industrie. Op deze website leest u wat wij voor u kunnen betekenen.
Codes DFMA staat voor zelfregulering van de sector fieldmarketing. De bedrijven die in DFMA verenigd zijn hebben collectieve afspraken gemaakt op het gebied van o.a. kwaliteit, wetgeving en uniformiteit in offertes. Lees meer hierover onder ‘codes’.

Doelstellingen DFMA

De Dutch Field Marketing Association is toegewijd aan het ontwikkelen, behouden en verhogen van de status van de fieldmarketingbranche in Nederland. Om dit te bereiken heeft het bestuur van de DFMA een aantal duidelijke doelstellingen geformuleerd:

 

Belangenbehartiging – de DFMA treedt op als belangenbehartiger voor haar leden richting opdrachtgevers, overheid, leveranciers en de media.

 

Voorlichting en PR - erkenning en promotie van fieldmarketing als een belangrijk en succesvol onderdeel binnen de marketing mix van bedrijven.

 

Kwaliteitstandaarden – ervoor zorgdragen dat alle leden die bij de DFMA zijn aangesloten zich houden aan de uniforme kwaliteitseisen die door de DFMA zijn vastgesteld.

 

Opleiding & Training – het behouden en verbeteren van de kennis en kunde van personen die werkzaam zijn binnen de fieldmarketingbranche door middel van het ontwikkelen en aanbieden van trainings- en opleidingstrajecten.

 

Wetgeving - het bieden van hoogwaardige juridische informatie aan haar leden voornamelijk op het gebied van arbeidsrecht (o.a. Wet Flexibiliteit & Zekerheid).

Heeft u vragen

Bel mij terug

(0315) 641 151

Fax: (0315) 641 154

DFMA secretariaat | Postbus 324 | 7000 AH | Doetinchem