Inloggen
Welkom Welkom op de site van de Dutch Field Marketing Association (DFMA). DFMA is de branchevereniging voor bedrijven die zich bewegen in de Nederlandse field marketing industrie. Op deze website leest u wat wij voor u kunnen betekenen.
Codes DFMA staat voor zelfregulering van de sector fieldmarketing. De bedrijven die in DFMA verenigd zijn hebben collectieve afspraken gemaakt op het gebied van o.a. kwaliteit, wetgeving en uniformiteit in offertes. Lees meer hierover onder ‘codes’.

Over DFMA

 

De Dutch FieldMarketing Association (DFMA) is de branchevereniging voor bedrijven die zich bewegen in de Nederlandse fieldmarketing industrie. Belangrijkste doelen van DFMA zijn kennisdeling, belangenbehartiging en de verdere ontwikkeling van het vakgebied. Ook heeft DFMA het voortouw genomen in de zelfregulering van de sector. Zij treedt op als gesprekspartner naar overheidsinstanties om bij te dragen tot een goed stelsel van regels, waarin de belangen van alle partijen evenwichtig tot uitdrukking komen. Voor meer informatie bekijk onze doelstellingen.

 

De bedrijven die in DFMA verenigd zijn hebben collectieve afspraken gemaakt op het gebied van kwaliteit, primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, opleidingen, wetgeving en uniformiteit in offertes en algemene voorwaarden. Daarnaast hebben alle leden zich geconformeerd aan de gedragsregels van DFMA. Op deze manier bent u als opdrachtgever verzekerd van een goede kwaliteit van de dienstverlening, marktconforme tarieven en een duidelijk en transparant relatie met uw fieldmarketingbureau. Voor meer informatie bekijk onze kwaliteitstandaarden en klachtenregeling.

Heeft u vragen

Bel mij terug

(0315) 641 151

Fax: (0315) 641 154

DFMA secretariaat | Postbus 324 | 7000 AH | Doetinchem